Diensten

Flanderijn Invordering is één van de grotere organisaties die zich bezig houdt met de invordering van belastingen voor lokale overheden.  Wij  hebben een concept ontwikkeld voor een snelle invordering van openstaande aanslagen. In dit concept staat maatwerk centraal met als belangrijk doel: een snelle en geruisloze invordering met respect voor de belangen van alle partijen.

Totaaloplossingen voor het gehele invorderingstraject

Regionale aansturing en betrokkenheid zijn van groot belang bij Flanderijn Invordering. Ons concept biedt u verschillende mogelijkheden voor het moment dat u wenst in te stappen, bijvoorbeeld vanaf de aanslag, de aanmaning of het dwangbevel. Maar ook detachering, advies en opleidingen horen tot het dienstenpakket.

Flanderijn Invordering biedt totaaloplossingen voor het gehele invorderingstraject. Van advies tot invordering, van ondersteuning tot detachering en van opleiding tot bijscholing: 

  • Printen en verzenden van aanslagen en aanmaningen;
  • Debiteurenbewaking vanaf aanslagoplegging;
  • Printen dwangbevelen en hernieuwde bevelen;
  • Betekenen dwangbevelen en hernieuwde bevelen;
  • Tenuitvoerlegging dwangbevelen;
  • Invordering naheffingsaanslagen parkeerbelasting in binnen- en buitenland;
  • Advisering invorderingsproces;
  • Administratieve ondersteuning invordering;
  • Detachering;
  • Verzorging van opleidingen, incompany trainingen, bijscholingsdagen en actualiteitendagen op het gebied van de WOZ en de heffing en invordering van publiekrechtelijke en privaatrechtelijke vorderingen.

Invordering

De werkwijze van Flanderijn Invordering is gericht op het verkrijgen van persoonlijk contact met de schuldenaar. Wij stellen de mens in plaats van de ICT-­oplossing centraal. Invordering is en blijft tenslotte mensenwerk, vóór mensen maar ook dóór mensen.

Door de belasting­deurwaarder centraal te stellen in ons proces en wij ons focussen op het persoonlijke contact, lossen wij veel dossiers op zonder onnodige vervolgings­kosten. Het in persoon spreken van de debiteur levert u veel belangrijke informatie op. Met deze bewezen succes­volle aanpak geven wij op onze wijze invulling aan het sociaal maatschappelijk verantwoord invorderen. Uiteraard is automatisering belangrijk, maar dit wordt

meer als hulp­middel gebruikt om een optimaal resultaat te bereiken. Dat optimale resultaat is betaling van de vordering tegen zo gering mogelijke kosten voor de belasting­schuldige. Dat bereik je alleen door de vele middelen die wij hebben effectief in te zetten en daarbij staat persoonlijk contact voorop. 

In iedere fase van het invorderings- en incasso­traject zijn controles ingebouwd op voortgang en vervolg­acties. Per opdracht­gever worden afzonderlijke werk­afspraken gemaakt, waarbij het werk­proces in overleg met de opdracht­gever wordt beschreven. Vanzelfsprekend beschikken de medewerkers van Flanderijn Invordering over de vereiste opleidingen.

Maatwerkoplossingen

Bij Flanderijn Invordering begrijpen we dat invordering maatwerk is. Daarom bieden wij een op maat gesneden strategie en uitvoering. U kunt daarbij rekenen op alle kennis en ervaring die onze medewerkers in huis hebben. Wij denken namelijk in oplossingen. Niet alleen in uw richting maar ook in die van schuldenaren. Samen lossen we het op!

Bekijk maatwerkoplossingen

Partners

Waar nodig bundelt Flanderijn Invordering haar krachten met professionele vakbekwame organisaties. Samen kunnen wij onze dienstverlening nog verder optimaliseren. De partners waar wij mee samenwerken hebben uiteenlopende expertises. Bekijk de onderstaande link om meer te weten te komen over onze partners. 


Bekijk partners

Training & Opleiding

Flanderijn Invordering biedt opleidingen op maat aan voor de heffing en invordering van lokale belastingen. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met SMART Opleidingen Lokale Overheden. 

Bekijk training & opleidingen

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over de diensten van Flanderijn Invordering? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact