De coronacrisis heeft Nederland de afgelopen maanden flink bezig gehouden. Nu is de tijd aangebroken waarin het kabinet de coronamaatregelen versoepelt. Veel overheidsinstanties passen tijdelijk een ruimhartig uitstelbeleid toe. De gevolgen hiervan zullen vanaf het komende najaar zichtbaar zijn. Flanderijn Invordering organiseert in het najaar van 2020 weer de Actualiteitendagen Invordering samen met SMART Opleidingen Lokale Overheden. Tijdens de Actualiteitendagen Invordering gaan we graag in op deze gevolgen. Daarnaast komen nog vele andere interessante onderwerpen aan bod.

Voor wie?
Invorderingsmedewerkers van gemeenten, waterschappen en samenwerkingsverbanden kunnen zich aanmelden voor een Actualiteitendag Invordering. Uiteraard wordt dit een dag zoals de deelnemers dat van ons gewend zijn: leerzaam, informeel met volop ruimte voor ieders inbreng. Meld u snel aan want er is slechts plek voor maximaal 25 deelnemers per dag.
 
Het programma staat nog niet vast, maar de volgende onderwerpen komen in ieder geval aan bod:

  • Relevante wijzigingen in invorderingswet- en regelgeving per 1 januari 2021
  • Relevante jurisprudentie
  • Gevolgen van ruimhartig betalingsuitstel vanwege de corona-crisis
  • Faillissementen
  • Herziening beslag- en executierecht
  • Beslagvrije voet
  • Invordering van bestuurlijke boetes en dwangsommen
  • Praktijkcasuïstiek

Locaties
Onze opleidingslocaties doen alles om op een gezonde en verantwoorde wijze de bijeenkomsten weer mogelijk te maken. Zij baseren zich op het brancheprotocol, de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.
 
U kunt zich aanmelden voor deelname aan een Actualiteitendag Invordering op een van de volgende datums en locaties:

Dag Datum Locatie
dinsdag 24-11-2020 Uden
donderdag 26-11-2020 Apeldoorn
donderdag 03-12-2020 Assen
dinsdag 08-12-2020 Utrecht
donderdag 10-12-2020 Asten
dinsdag 15-12-2020 Rotterdam

Vanaf 09.00 uur staat de koffie voor u klaar en om 09.30 uur gaan we van start. Na het ochtenddeel bent u van harte uitgenodigd voor een goed verzorgde lunch.

Kosten en aanmelden
De deelnamekosten bedragen € 399,- per persoon inclusief koffie, thee, frisdrank en lunch. Het lesmateriaal bestaat uit een hand-out van de presentaties met verwijzingen naar digitale vindplaatsen. De groepen bedragen niet meer dan 25 personen.
 
Voor aanmelding en eventuele aanvullende informatie kunt u terecht bij Joris Fijn, accountmanager Flanderijn Invordering.
E:            jw.fijn@flanderijn.nl
M:           06 12 98 56 46
 
Wij zien u graag op een van de Actualiteitendagen Invordering 2020.

Aanmelden