Terwijl we met de zomer in zicht blijven hunkeren naar meer versoepelingen, is Den Haag volop bezig met de kabinetsformatie en verkeren veel Nederlanders in een kwetsbare positie.

Veel schuldeisers hebben zich coulant opgesteld, maar die opstelling zal ongetwijfeld gaan veranderen. In hoeverre zal het toepassen van de menselijke maat hier invloed op hebben en wat zijn de gevolgen van het weer opstarten van de overheidsinvordering? Vanaf het komende najaar zal hier meer duidelijkheid over zijn.

Flanderijn Invordering organiseert in het najaar van 2021 weer de Actualiteitendagen Invordering samen met SMART Opleidingen Lokale Overheden. Tijdens de Actualiteitendagen Invordering staan we graag stil bij deze onderwerpen. Daarnaast komen er nog andere interessante onderwerpen aan bod, zoals de stand van zaken rondom de betalingsvordering, de eerstejaarservaringen met de nieuwe wetgeving voor de beslagvrije voet en een mogelijke versoepeling van het saneringsbeleid voor ondernemers. Natuurlijk is er ook – zoals u dat van ons gewend bent – volop gelegenheid voor inbreng van uw eigen praktijkvragen.

Voor wie?
Invorderingsmedewerkers van gemeenten, waterschappen en samenwerkingsverbanden kunnen zich aanmelden voor een Actualiteitendag Invordering. Uiteraard wordt dit een dag zoals de deelnemers dat van ons gewend zijn: leerzaam en informeel met volop ruimte voor ieders inbreng. Meld u snel aan want er is ruimte voor maximaal 25 deelnemers per dag.
 
U kunt zich aanmelden voor deelname aan een Actualiteitendag Invordering op een van de volgende datums en locaties:

Dag Datum  Locatie
Dinsdag 23-11-2021 Asten
Donderdag 25-11-2021 Apeldoorn
Dinsdag 30-11-2021 Uden
Donderdag 02-12-2021 Assen
Dinsdag 07-12-2021 Nieuwerkerk
Donderdag 09-12-2021 Utrecht

Vanaf 09.00 uur staat de koffie voor u klaar en om 09.30 uur gaan we van start. Na het ochtenddeel bent u van harte uitgenodigd voor een goed verzorgde lunch.

Kosten en aanmelden
De deelnamekosten bedragen € 399,- per persoon inclusief koffie, thee, frisdrank en lunch. Het lesmateriaal bestaat uit een hand-out van de presentaties met verwijzingen naar digitale vindplaatsen. Per locatie bestaat de groep uit maximaal 25 personen.

Voor aanmelding en eventuele aanvullende informatie kunt u terecht bij Joris Fijn, relatiemanager Flanderijn Invordering.

E: jw.fijn@flanderijn.nl
M: 06 12 98 56 46
 
Wij zien u graag op een van de Actualiteitendagen Invordering 2021.