Disclaimer

Gebruik van de website www.flanderijninvordering.nl
Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Flanderijn Invordering streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie of de inhoud op deze website onvolledig en/of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Informatie van derden, producten en diensten
Op de website van Flanderijn Invordering staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. De informatie op dergelijke websites is door Flanderijn beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid. Echter, websites zijn onderhevig aan veranderingen. Flanderijn kan daarom niet garanderen dat informatie intussen wordt gewijzigd.

Informatie gebruiken
Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) berusten bij Flanderijn. Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Flanderijn. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen
Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen. Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van op deze pagina.