Over Flanderijn Invordering

Flanderijn Invordering maakt onderdeel uit van Flanderijn. Private vorderingen van lokale overheden worden behandeld door gespecialiseerde afdelingen binnen Flanderijn. Op deze manier wordt het complete invorderings- en incassotraject van publiek- en privaat­rechtelijke vorderingen uitgevoerd binnen één organisatie. 

Wat doet Flanderijn Invordering?

Flanderijn Invordering richt zich speciaal op de publieke sector. Onze medewerkers zijn door onze opdracht­gevers aangesteld als onbezoldigd ambtenaar of belasting­deurwaarder. Hierdoor hebben wij dezelfde bevoegd­heden als de gemeente en het waterschap.

Flanderijn Invordering werkt in opdracht van gemeenten, water­schappen, provincies en bestuurlijke samenwerkings­verbanden in Nederland. Wij vorderen namens deze opdracht­gevers alle lokale belastingen en heffingen in, zoals bijvoorbeeld de onroerende zaak­belastingen, rioolheffingen, de verontreinigings­heffing of parkeer­belasting.

Wat doet Flanderijn?

Flanderijn is een incasso- en gerechts­deurwaarders­organisatie. Flanderijn wordt door schuldeisers ingeschakeld om openstaande vorderingen te incasseren. Denk bijvoorbeeld aan de zorg­premie die iemand niet (meer) kan voldoen of aan problemen bij het betalen van de huur. Flanderijn onderscheidt zich door een aanpak die grotere schulden en onnodige kosten voor de schuldenaren voorkomt. Dit doen wij door serieus te kijken naar de oorzaak van het probleem en het vinden van een passende oplossing. Lukt het alsnog niet om tot een betaling te komen? Dan kan een van onze gerechts­deurwaarders worden ingezet.

Meer over Flanderijn

Organisatie

Flanderijn Invordering is gevestigd in Venray. Flanderijn heeft een netwerk met tien kantoren, waarvan één in België. Momenteel hebben wij kantoren in: Amsterdam, Antwerpen, Appingedam, Bergen op Zoom, Den Haag, Heerenveen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Venray. Klik hier voor meer informatie over de kantoren. Momenteel werken er ongeveer 600 medewerkers

bij Flanderijn. Het personeels­bestand is opgebouwd uit belasting- en gerechts­deurwaarders, toegevoegd gerechts­deurwaarders, juristen, (senior) klantmedewerkers incasso, stafmedewerkers en facilitaire medewerkers. De directie wordt gevoerd door een team van gerechts­deurwaarders en niet-­gerechts­deurwaarders die allen aandeel­houder zijn van de organisatie.

Kwaliteit

Flanderijn Invordering onderscheidt zich met een eigen kwaliteits­managementsysteem, dat verder gaat dan de gangbare normen in onze branche. Wij kunnen onze kwaliteit zwart-op-wit aantonen met jaarlijkse beoordelingen door externe auditors en regelmatige controles.

Meer over kwaliteit

Partners

Waar nodig bundelt Flanderijn Invordering haar krachten met professionele vakbekwame organisaties. Samen kunnen wij onze dienstverlening nog verder optimaliseren. De partners waar wij mee samenwerken hebben uiteenlopende expertises. 


Bekijk partners

Werken bij Flanderijn

Bij Flanderijn werken we eraan om in schuldsituaties zowel de schuldeiser als schuldenaar zo goed mogelijk te helpen. Want het gaat om geld, maar óók om mensen. Dat maakt werken bij Flanderijn veelzijdig en uitdagend. 

Op zoek naar een vacature bij Flanderijn? Bekijk hier het overzicht van de actuele vacatures bij onze verschillende kantoren. Voor vacatures bij Flanderijn Invordering bekijkt u de vacatures in Venray.

Ga naar vacatures