Betalen en regelen

Flanderijn Invordering incasseert openstaande vorderingen voor gemeenten, water­schappen, provincies en bestuurlijke samen­werkings­verbanden in Nederland. Wanneer u een aanslag niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, huisbezoek, ambtelijk stuk of telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen en regelen.

Betaling met iDEAL

Wilt u direct betalen? Dat kan via iDEAL. Als u met de betaling een beslaglegging probeert te voorkomen, neem dan eerst telefonisch of contact met ons op.

Betaal direct

Betaling in termijnen

Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan. Wanneer u met de regeling een beslaglegging wilt voorkomen, neem dan eerst telefonisch of contact met ons op.

Betaal in termijnen

Betaling uitstellen

Kunt u de schuld niet binnen de gestelde termijn betalen? Is er geen sprake van een beslaglegging? Doe dan een verzoek om de gehele schuld eenmalig op een later moment te voldoen. 

Betaal op een later moment

Schuldoverzicht

Wilt u weten hoeveel uw openstaande schuld bij Flanderijn Invordering bedraagt? Vul dan het onderstaande formulier in en wij sturen u binnen 3 werkdagen een overzicht toe.

Overzicht opvragen

Machtiging van een derde

Wilt u graag dat iemand anders uw zaken regelt met Flanderijn Invordering? Of wilt u voor een ander een zaak met Flanderijn Invordering regelen? Dat kan door iemand anders te machtigen.

Iemand machtigen

Advies of bezwaar

Wilt u weten wat de mogelijk­heden zijn na het ontvangen van een poststuk van ons? Of heeft onze belasting­deurwaarder beslag gelegd op uw salaris of uitkering waardoor  u door de beslag­legging niet voldoende geld heeft om van rond te komen? Bekijk wat uw mogelijkheden zijn.

Naar advies of bezwaar

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht van onze  veelgestelde vragen onderverdeeld in verschillende categorieën. Indien het antwoord op uw vraag hier niet tussen staat, neem dan contact op via het contactformulier.
 

Naar veelgestelde vragen