Maatwerkoplossingen

Bij Flanderijn Invordering begrijpen we dat invordering maat­werk is. Daarom bieden wij een op maat gesneden strategie en uitvoering. U kunt daarbij rekenen op alle kennis en ervaring die onze mede­werkers in huis hebben. Wij denken namelijk in oplossingen. Niet alleen in uw richting maar ook in die van schuldenaren. Samen lossen we het op!

Binnentreden

Een aantal van onze opdracht­gevers hanteren een invorderings­beleid waarbij zij wensen over te gaan tot het binnen­treden van woningen op grond van artikel 444 Rv. Het binnen­treden van de woning heeft niet altijd alleen het doel om beslag te leggen, maar levert u veel belangrijke informatie op. Waarom reageert een belasting­schuldigen al jaren niet? Wat speelt zich af achter de gesloten deur? Is er meer aan de hand? Dit zijn allemaal vraag­stukken die beantwoord kunnen worden door het binnen­treden van de woning.

Samen met onze opdracht­gever Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier hebben wij een op maat gesneden strategie ontwikkelt. De resultaten van deze aanpak zijn zeer succesvol. Vanwege deze strategie heeft onze opdracht­gever nu een schat aan informatie van belasting­schuldigen waarvan tot voor kort totaal niets bekend was. 

Onze maatwerkoplossingen

  • Naheffingen parkeerbelasting, in binnen- en buitenland; 
  • Binnentreden van woningen volgens artikel 444 Rv;
  • Advisering invorderingsproces;
  • Detachering;
  • Opstellen of actualiseren leidraad invordering;
  • Maatwerk software oplossingen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over de maatwerkoplossingen van Flanderijn Invordering? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact