Training & Opleiding

Flanderijn Invordering biedt opleidingen op maat aan voor de heffing en invordering van lokale belastingen. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met SMART Opleidingen Lokale Overheden. 

SMART Opleidingen Lokale Overheden richt zich op het verzorgen van opleidingen, incompany trainingen, bijscholingsdagen en actualiteitendagen op het gebied van de WOZ en de heffing en invordering van publiek- en privaatrechtelijke vorderingen ten behoeve van lokale overheden.

Uitgangspunt hierbij is de (specifieke) behoefte binnen een organisatie waarbij zij graag met u meedenken. Zij hebben vanuit hun eigen praktijk oog voor actuele ontwikkelingen binnen de vakgebieden. U krijgt dus altijd een op maat gemaakte opleiding waarna het kennisniveau van uw medewerkers weer op peil is en zij dit in de praktijk kunnen toepassen. Voorbeelden van opleidingen die wij kunnen verzorgen zijn actualiteitendag invordering, basiscursus invordering, verdiepingscursus en actualiteitendag Heffen.

Voor iedere cursus/opleiding wordt dan ook eerst een intakegesprek gehouden waarin wensen en verwachtingen besproken zullen worden.

Actualiteitendag Invordering

Flanderijn Invordering organiseert samen met SMART Opleidingen Lokale Overheden weer diverse Actualiteitendagen Invordering aan het einde van 2022. Tijdens deze Actualiteitendagen ligt de focus op het overbrengen van kennis binnen het vakgebied van de invordering.

Meer over Actualiteitendag Invordering

Flanderijn Trainingen

Houdt u zich bezig met debiteurenbewaking, incasso of creditmanagement? Vindt u opleiding en ontwikkeling belangrijk? Flanderijn Trainingen is een onderdeel van Flanderijn en is gespecialiseerd in incassotrainingen die zich richten op alle aspecten van dit vakgebied en meer. 

Meer over Flanderijn Trainingen

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over de trainingen en opleidingen van Flanderijn Invordering? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact