Heeft u een vraag?

Laat u terugbellen Of bel: 088 - 209 3200

Alle kantoren zijn ma t/m do 8.30 - 20.00 uur en vrijdag 8.30 - 17.00 uur bereikbaar. Rotterdam is ma t/m do 8.00 - 20.00 uur en vrijdag 8.00 - 17.00 uur bereikbaar.


Onze aanpak

De hele werkwijze van Flanderijn Invordering is gericht op het verkrijgen van persoonlijk contact met de schuldenaar. Wij stellen de mens in plaats van de ICT-oplossing centraal. Incasso is en blijft tenslotte mensenwerk, vóór mensen maar ook dóór mensen. 

Rotterdam, Michel / Arjen

Natuurlijk is automatisering belangrijk maar dan als hulpmiddel om een optimaal resultaat te bereiken. Dat optimale resultaat is betaling van de vordering tegen zo gering mogelijke kosten voor de belastingschuldige. Dat bereik je alleen door de vele middelen die wij hebben effectief in te zetten en daarbij staat persoonlijk contact voorop

Wij:
• schrijven in duidelijk en leesbare taal
• zijn telefonisch 60 uur per week bereikbaar
• bieden landelijke dekking met 14 kantoren in Nederland
• nemen de tijd voor huisbezoeken
• werken met persoonlijke debiteurenprofielen voor de juist aanpak

Werkwijze
In iedere fase van het invorderings- en incassotraject zijn controles ingebouwd op voortgang en vervolgacties. Per opdrachtgever worden afzonderlijke werkafspraken gemaakt, waarbij het werkproces in overleg met de opdrachtgever wordt beschreven. Vanzelfsprekend beschikken de medewerkers van Flanderijn Invordering over de vereiste opleidingen.

Kwaliteit
Flanderijn is ISO-gecertificeerd (ISO 9001:2008) en is als één van de eerste gerechtsdeurwaarderskantoren in Nederland positief getoetst op de beroepsnormen voor kwaliteit. Wij zijn medeoprichter en deelnemer van Stichting Garantiefonds Gerechtsdeurwaarders. De deelnemers aan dit garantiefonds voldoen aan strenge financiële criteria. De deelname garandeert dat de voor de opdrachtgevers geïncasseerde gelden ook daadwerkelijk bij hen terecht komen. Daarnaast wordt de kwaliteit van de geleverde dienstverlening gewaarborgd door permanente investeringen in opleiding en scholing van medewerkers en het voortdurend ontwikkelen van de eigen automatisering.

Klik hier voor meer informatie over Flanderijn.